Πρέκας Επιφάνειος - PDTC
Σύμβουλος Πρόληψης Ψυχικής Υγείας
Συνθετικός Ψυχοθεραπευτής

Ψυχολογική Υποστήριξη & Αντιμετώπιση
Ηλιούπολη -
210 99 59 640 / 6944 100 101
A+ A A-

Ψυχολογική υποστήριξη & Αντιμετώπιση προβλημάτων

Σήμερα!, η επιστήμη της Ψυχολογίας διαθέτει ουσιαστικούς τρόπους δράσεις προκειμένου να αντιμετώπιση το όποιο "Ψυχολογικό πρόβλημα" ταλαιπωρεί κάποιον συνάνθρωπο μας. 

Είναι δεδομένο ότι: πολλοί συνάνθρωποι μας, ζουν και εργάζονται ανάμεσα μας με περίσσια αξιοπρέπεια, έχοντας αντιμετωπίσει με απόλυτη επιτυχία (σε κάποια φάση της ζωής τους) κάποιο έντονο συναισθηματικό ή "Ψυχολογικό πρόβλημα"...

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων του ατόμου που ταλαιπωρείται από οποιοδήποτε Συναισθηματικό ή Ψυχολογικό πρόβλημα αρχίζει με την επίσκεψη του σε κάποιον εξειδικευμένο επιστήμονα της "Ψυχικής Υγείας".

Το πρώτο ραντεβού με τον
«ειδικό» συνήθως διακατέχεται από μια σχετική αμηχανία - με την πάροδο της ώρας όμως επέρχεται χαλαρότητα και η συνεδρία αρχίζει να γίνεται εποικοδομητική.

Οι ειδικοί είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι να διευκολύνουν τη συνομιλία σας προκειμένου να μπορέσετε αβίαστα να μιλήσετε για τα προβλήματα που σας απασχολούν...
 
Επίσης, κατά τη διάρκεια της περιγραφής των προβλημάτων σας, ο ειδικός θα σας διευκολύνει προκειμένου να αδειάσετε "σημείο με σημείο" τον συναισθηματικό σας αποταμιευτήρα και να αποσυμπιεστείτε από τα αρνητικά συναισθήματα που σας ταλαιπωρούν.

Ο ειδικός, αξιολογεί, παρατηρεί και στοχεύει διαρκώς στις ασυνείδητες λειτουργίες του εαυτού σας - προκειμένου να επιτύχει αλλαγές σε αυτές, με σκοπό να σας απαλλάξει οριστικά από πιθανές στρεβλές πεποιθήσεις ή τραυματικές εμπειρίες που σας οδηγούν σε σκέψεις και συμπεριφορές που σας προκαλούν προβλήματα, - αναλύει και επικοινωνεί λεπτομερώς  μαζί σας τα προβλήματα που αναβλύζουν κατά την διάρκεια των συνεδριών σας και έχει ως μοναδικό στόχο την τροποποίηση ή την οριστική απαλλαγεί των επιρροών που ασκούν επάνω σας.  

Συχνά, χρησιμοποιούμε δομημένες τεχνικές προκειμένου να ανασύρουμε από το "ασυνείδητο" του επισκέπτου μας, τα καταπιεσμένα του συναισθήματα, στο συνειδητό μέρος του ευατού του - βοηθώντας το, να βιώσει, να εκτονώσει και να συνειδητοποιήσει τις αιτίες προέλευσης τους.

Μέσω αυτής της εξειδικευμένης διαδικασίας, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τα Ψυχολογικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον επισκέπτη μας και εξαλείφουμε οριστικά τα συμπτώματα που το ταλαιπωρούν. 


Πρόοδος
Μετά από ορισμένες συνεδρίες, ο επισκέπτης αρχίζει να βιώνει και να συνειδητοποιεί, πως τα προβλήματα που τον οδήγησαν να επισκεφτεί κάποιον ειδικό της "Ψυχικής Υγείας" εμφανίστηκαν διότιλειτουργούσε ενάντια στη φύση του και τις πραγματικές ανάγκες του εαυτού του...

Ο "ειδικός"επιπρόσθετα βοηθά τον επισκέπτη του, να αναβαθμίσει τον τρόπο που λειτουργεί στην καθημερινότητα του, τον μαθαίνει να αγαπάει τον εαυτό του και τον εκπαιδεύει προκειμένου να συμπεριλαμβάνει καθημερινά και συνειδητά πλέον τις ανάγκες του, επιδιώκοντας αβίαστα την επίτευξη των στόχων του!!! 

Κλείνοντας
Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων του επισκέπτου με τον ειδικό της "Ψυχικής Υγείας", - ο επισκέπτης έχει μάθει πως να ανακαλύπτει νέους δρόμους για την επίτευξη των στόχων του, προσαρμόζεται όπου και όποτε θέλει χωρίς ενοχές, είναι αποτελεσματικός, στοχεύει διαρκώς στη χαρά, την δημιουργία και την εύρυθμη καθημερινότητα του.

Ναι!, τότε πλέον, ο επισκέπτης, μπορεί να ατενίζει το μέλλον του με απόλυτη αισιοδοξία!


Με εκτίμηση
Σύμβουλος πρόληψης Ψυχικής Υγείας
     Συνθετικός Ψυχοθεραπευτής 
Επιφάνειος Πρέκας - PDTC
 Για πληροφορίες σεμιναρίων Ψυχολογικής Υποστήριξης & Αντιμετώπισης Ψυχολογικών προβλημάτων ή ατομικών συνεδριών μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 210 9959640  /  6944 100 101